Καιρός: 37άρια το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα σημαντική επιδείνωση – “Καμπανάκι” για τη Θεσσαλία

Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τα επόμενα 24ωρα με μεγάλο όγκο νερού να πέφτει, σύμφωνα με τις προβλέψεις, και στην περιοχή της Θεσσαλίας. Το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 37 βαθμούς Κελσίου αλλά από την Κυριακή θα ξεκινήσει μεταβολή του καιρού καθώς ένα βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει τη χώρα κυρίως από Δευτέρα μεσημέρι.

Ειδικότερα, ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, είπε: «Ένα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα μπει μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται και θα μας απασχολήσει από την Κυριακή και τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη – Πέμπτη». Και συνέχισε: «τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν μεγάλο όγκο νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας».

«Καμπανάκι» για Θεσσαλία

Πρόσθεσε, επίσης: «Δυστυχώς και σε αυτή την κακοκαιρία φαίνεται ότι η Θεσσαλία θα βρεθεί κατά κάποιο τρόπο στο επίκεντρο, όχι στα επίπεδα που ήταν η κακοκαιρία Daniel. Από Δευτέρα μεσημέρι, Τρίτη, Τετάρτη θα πέσει μεγάλος όγκος νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας, ιδιαίτερα προς τα δυτικά και βόρεια τμήματα. Θέλει προσοχή».

Επισήμανε ακόμα: «Και η Λαμία, αλλά και η Πελοπόννησος θέλουν προσοχή. Είναι πάλι ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα δώσει σχετικά μεγάλα ύψη βροχής».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί